Laura Brinkmans is eigenaresse van Twente Weddings.

Het ondernemerschap zit haar in het bloed: zowel haar opa als haar moeder waren ondernemers. En hoewel het gevoel van ‘ondernemen’ er bij haar ook echt was, wist ze niet wanneer ze de stap zou zetten om het avontuur aan te gaan. Een eigen bedrijf te beginnen. Maar uiteindelijk nam ze die stap: en hoe! Haar ambitie stak ze niet onder stoelen of banken: “Ik wil dé beste weddingplanner worden van Twente”.

Daarom volgde ze in juni 2020 de opleiding tot weddingplanner en heeft ze haar landelijke keurmerk bijna op zak. Niet geheel zonder enige ervaring, overigens. Want feesten, partijen en grote (kinder)evenementen organiseren deed ze al eerder in haar loopbaan als manager in de entertainmentbranche.

 

Twents meisje: alles kan
Niet voor niets heet Laura’s bedrijf ‘Twente Weddings’: ze is een rasechte ‘tukker’, geboren en getogen in deze prachtige streek. Dus alle unieke, prachtige trouwlocaties in het Twentse landschap (en omgeving) kent Laura op haar duimpje. Net zoals de contacten met leveranciers. Daar kan zij dan ook toegevoegde waarde bieden. Maar uiteraard ook op locaties buiten Twente. Kortom: alles kan!

Waarom ze het verschil maakt
Waarom je Twente Weddings moet inschakelen voor jouw unieke bruiloft, júllie dag? Het antwoord zit al in de vraag verstopt. Juist doordat je jullie bruiloft door Twente Weddings laat organiseren, weten jullie zeker dat het de bruiloft wordt die jullie voor ogen hadden. Dat het persoonlijk is, nuchter, duidelijk en dat ‘alles klopt’. Binnen jullie wensen en budget uiteraard.

Open chat