Laura Brinkmans is eigenaresse van Twente Weddings.

Het ondernemerschap zit haar in het bloed: zowel haar opa als haar moeder waren ondernemers. En hoewel het gevoel van ‘ondernemen’ er bij haar ook echt was, wist ze niet wanneer ze de stap zou zetten om het avontuur aan te gaan. Maar uiteindelijk nam ze die stap: en hoe! Haar ambitie stak ze niet onder stoelen of banken: “Ik wil de béste weddingplanner worden van Twente”.

Daarom volgde ze in juni 2020 de opleiding tot weddingplanner en heeft ze haar landelijke keurmerk op zak. Ook is ze sinds 2021 aangesloten bij Stichting Trouwbranche Nederland en de BOW, een beroepsorganisatie voor weddingplanners. Daarnaast is Laura niet geheel zonder ervaring gestart overigens. Feesten, partijen en grote evenementen organiseren deed ze al eerder in haar loopbaan als manager in de entertainmentbranche en als organisator van FestiFun tijdens het jaarlijkse Dorpsfeest in Markelo.

Laura is leergierig en nieuwsgierig, ze zal altijd zorgen dat ze op de hoogte blijft van nieuwe trends en is een betrokken ondernemer waardoor ze altijd zorgt dat jullie op je gemak zijn voor, tijdens en na jullie trouwdag.

Twents meisje: alles kan
Niet voor niets heet Laura’s bedrijf ‘Twente Weddings’: ze is een rasechte ‘tukker’, geboren en getogen in deze prachtige streek. Dus alle unieke, prachtige trouwlocaties in het Twentse landschap kent Laura op haar duimpje. Net zoals de contacten met leveranciers. Daar kan zij dan ook toegevoegde waarde bieden. Maar uiteraard ook op locaties buiten Twente. Kortom: alles kan!

Waarom ze het verschil maakt
Waarom je Twente Weddings moet inschakelen voor jouw unieke bruiloft, júllie dag? Het antwoord zit al in de vraag verstopt. Juist doordat je jullie bruiloft door Twente Weddings laat organiseren, weten jullie zeker dat het de bruiloft wordt die jullie voor ogen hadden. Dat het persoonlijk is, nuchter, duidelijk en dat ‘alles klopt’. Hebben jullie een idee? Deel het vooral met Laura en ze zal zorgen dat het geregeld wordt. “niets is Laura te gek!”

“Ik ben een echt Twents meisje: nuchter en duidelijk. En alles is mogelijk!”

Twente Weddings in de media – “Laura uit Markelo jaagt haar droom na: Weddingplanner word je juist in tijden van corona”