De perfecte ceremoniemeester willen hebben, maar de dag zelf graag organiseren. Wat nu? Dan is hulp van een expert uiteraard welkom, zodat jullie tijdens de trouwdag verzekerd zijn van een perfecte dag. En niet alleen voor jullie als bruidspaar, maar ook voor je gasten. Want de taak van ceremoniemeester zijn wordt vaak onderschat.

Touwtjes in handen
Jullie hebben misschien iemand in gedachten die ceremoniemeester kan zijn voor jullie bruiloft. Vaak is dat een familielid of beste vriend(in). Maar besef dan wel dat diegene op de bruiloft zelf niet écht in alle rust kan genieten van deze speciale dag. Vraag het maar eens aan anderen!

Gelukkig is er een oplossing: jullie kunnen Twente Weddings inschakelen als ‘extra’ ceremoniemeester. Zij helpt jullie met alles wat jullie wensen, niets meer en niets minder. Met het ceremoniemeester-pakket ben je verzekerd van een relaxte, perfect geregelde dag. Laura bespreekt alle belangrijke zaken samen met jullie eigen ceremoniemeester zodat ze als een team staan tijdens jullie dag.

Minder budget?
Ligt jullie budget iets lager dan de afname van het ceremoniemeester-pakket? Geen probleem. Jullie kunnen ook kiezen voor een adviesgesprek (op basis van uurtarief). Dit scheelt veel getwijfel en daarbij zijn jullie verzekerd van de juiste keuzes.

Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie op via het contactformulier.